f Sometimes you win, sometimes you learn.: Photoshoot kahwin

Monday, 30 January 2012

Photoshoot kahwin

Assalamualaikum  

sabtu lepas aku pegi ikut HA pegi kenduri cousin dia kat Ipoh. kebetulan masa tu, pengantin nak buat photoshoot kat Gunung Lang. photoshoot atas gunung ? wOw .hehe

so, HA dan aku pun tolong bawak pengantin pegi photoshoot. sampai2 je, memang cantik tempat dia. ramai gile pengantin datang tgkap gambar kat ditu. dekat sepuluh pasang or lebih jugak lah. ujan rintik2 pun, tetap diorang redah.

aku dengan HA yang tukang bawak pengantin ni hanya mampu cemburu. -.-'






last2 kami jadi pengantin sendiri sendiri maklumla, tak da photographer nak amekkan gambar. huhu T_T

kat situ ada air terjun buatan yang diorang pasang masa petang, tasik buatan yang dikelilingi gunung ganang. bayangkan lah. cantik amat.

untunglah sape yang duk area Ipoh, bole photoshoot kawen kat sini. hee

tata. assalamualaikum  

12 kata-kata hikmat:

YaYaNsMuM said...

nanti bleh amik gmbr kat situ gak kan?:)

YaYaNsMuM said...

nanti bleh amik gmbr kat situ gak kan?:)

syuesyada said...

haha...boleh jugak kalo rajen.hee

Lya Colours said...

wow syiok!

KAMIHIDUP said...

cantik. :)

HeNRieTTa JoSe said...

chanteknye.....kat mana erk lokasi tepatnya....tingin gak nk pgi shoot kt sna...

syuesyada said...

lya : syiok banget!

KAMIHIDUP : nice~

Henrietta : kat taman rekreasi gunung lang, Ipoh.

khairul akmal bin azman said...

nampak kebahagian di situ..
amin..

zOeY zAu YaH said...

haha jdilah kan..

SyamimiNazifa said...

comellah :)

Zaza Fakharuldin said...

dah halal ke? comel3

syuesyada said...

zaza : belom.ngeee~