f Sometimes you win, sometimes you learn.: Posing maut

Tuesday, 24 January 2012

Posing maut

Assalamualaikum  

aku demam. sobsob. ='(

memang tak larat je badan badan ni. malas je nak keluar rumah. tapi sebab dah janji nak jumpa kawan sekolah kat kenduri rumah cikgu, aku gagahkan jugak tak manjakan demam ni.

kepala panas, tekak sakit, pening pun tetap pegi kenduri makan cendol, air oren daging lembu bagai. ohsem kan ? -.-'

balik balik je, terus demam teruk weh. so, memang aku tak keluar rumah la. sebab aku tak keluar rumah, aku ada masa untuk kenang kenang balik kenangan masa last sem. ^^

eh, punya panjang intro, tapi mana posing maut nya kan ?

well,ni bukan aku yang posing.binatang peliharaan aku ni yang posing. =P

ni haaa .. TARAAAAAAAAAAAAAAAAA ! 



CAK !
nama saya Bea .. 
tapi saya tak tau jantina saya ape. sadis betol -.-


buat muka cool lah pulak. hey, i ado payung pink! u adooo ?
#payung rumate


kan dah cakap saya tak tau jantina pe. tadi rasa macam boboy, main dalam kotak. skarang macam gegurl pulak dah pakai shawl. -.-'


i nak posing maut lah U olls .. *peewit siket =D


okay.dia dah penat masa ni. tu yang duk terkahkang macam tu.. hebat kau kan amek tempat aku. -.- .ni sume sebab tak da keje lepas abes final exam.sementara simpan barang dlm kotak,ni lah jadinya. hehe

eh, eh .. nampak tak ada gambar sebelah dinding tu ? tu gambar ehem ehem. hehehe ^^

tata, assalamualaikum  


7 kata-kata hikmat:

YaYaNsMuM said...

hehe, so cute!Akak ader gak, nama dia Daniel, umo dia 10thn, hehe.Nak kenal dier, jum jengah blog akak.(^_^)

syuesyada said...

yayansmum: nak kenal lah! hehe

Cik Lia Lomi said...

suka teddy bear tapi tak ada pun patung dia, just suka tengok sahaja.. :D

NighBerkz’S Blogs said...

perghhh besat...



http://nighberkz.blogspot.com

Lya Colours said...

get well soon
comey bear =)

::WafaIrdina:: said...

wahhh...mmg posing maut 2...
tergoda i...hahaha
sy pun ad 1..
tp dolphin tw...nmew dy dora...huhu

zOeY zAu YaH said...

comelnya..saya pun dmm gak..pakat dmmlah kita =.="