f Sometimes you win, sometimes you learn.: Peplum or Kurung Moden ?

Monday, 19 November 2012

Peplum or Kurung Moden ?

  Assalamualaikum

kalau tengok kat online boutique kat fb aku tu, berderet2 yang jual peplum. macam2 jenis dari top blouse sampai ke baju kurung peplum pun ada. 

so nak dijadikan cita, my sis nak kawen bulan 2 next year. ad 2 bulan lg nih untuk tempah baju. heyy family pun kenalah sedondonggg kan.

so, tengah konpius nak buat kurung moden ke, peplum. kalau kurung moden bole pkai g kelas. if peplum, memg tak lah kann. 

design peplum. google siap2 senang nak tunjur kat tailor nanti.




warna baju yang dalam gambar last ni lebih kurang la dgn warna baju aku nak tempah dan lace aku warna hijau.tapi tak berkenan la lace rambu2 kat bawah tu. maybe nak buat peplum dengan kain sebijik dalam gambar ni. tapi lace aku nak tampal kat pinggang, hujung tangan dan bahu.



macam gambar second tu la, lace dia tampal sikit2 je. simple is better. ni kain yang aku nak g tempah. tak tau jadi cemana nanti. tungggguuu je lah.


 eh eh, ni apahal masuk dress pengantin ni? haha. juz suka tengok dress dia. cantik dan nampak sangat2 lah comel dengan riben kat belakang. cairrrrrr aku tengok.

ok dah, wassalam.

2 kata-kata hikmat:

zOeY zAu YaH said...

semua design pun cantik hihi..

syuesyada said...

pling comel gown kawen tu kan3..hee