f Sometimes you win, sometimes you learn.: Durian Crepe gebusss

Saturday, 12 January 2013

Durian Crepe gebusss

Assalamualaikum

rasanya musim durian crepe da berlalu kan3 ? tapi baru semalam aku dapat rasa durian crepe yang sedap. sebab, dulu aku penah beli yang on9 punya. tak sedap, masam je. aku just makan cream dia je. yang kulit kat luar dan durian tu aku buang.  rugi rugi rugi !!!

tapi kan kan kan.. semalam aku rasa teringin nak beli durian crepe kat kafe tempat aku ni. terasa nak beli sebab aku tengok ada orang laki tu beli sampai tiga paket okay ! banyaknyaaaaa.. orang laki pun layan banyak sampai macam tu. mesti sedap nih. then...

-

-

-

-

-

-

-

TARAAAA !



aku ngan rumate pun beli. 1 paket ada dua je. Rm3. weh sedap wehhh.. nak makan pun sayang. tengok tu, banyak kan krim dia. lembut sangat macam, macam.. err, tak tau nak cakap cemana. kali ni sedap sebab krim banyak dan kulit dia nipis rasanya. tengok yang dah kena makan tu.  tu dah kena makan bayak kali tau. tapi sebab sayang, cobek pakai sudu sikit-sikit je takut cepat habes. 

so, kitorang makan setengah je dulu. pastu simpan. tengok, sayang sangatttttt kan nak makan. hehehe

teringin nak buat. tapi rasanya tak la kot. resepi boleh dapat dari SINI ye..



assalamualaikum ^^



2 kata-kata hikmat:

Jihan Han Jie Ean said...

untuk jd durian crepe, boleh kena syg ngan syue..:))

Miss SS said...

hik hik hik ^^ *gelak sopan